Jak przygotować miękkie i soczyste kotlety mielone? Magda Gessler zdradziła swój sekret

Kotlet mielony to klasyk polskiej kuchni, który swoją popularność zdobył w czasach PRL-u, kiedy to serwowano go w barach z dodatkiem ziemniaków, buraczków lub kapusty.

Takie zestawienie cieszy się popularnością do dziś. Znana restauratorka, Magda Gessler, podzieliła się swoim sprawdzonym przepisem na najlepsze kotlety mielone. Dodaje do nich pewien sekretny składnik.

Czytaj dalej ➡

Źródło: kobieta.interia.pl

Udostepnij.pl ➡️ Subskrybuj na YouTube

Udostepnij.pl - Dlaczego warto nas subskrybować?

Więcej…

Udostepnij.pl ➡️ na YouTube

Zobacz [Wideo] ⬇

🔴🔥 Reparacje? To tylko kamień i cisza po naszej krzywdzie! 🔥

Więcej…

Tyle zarabia Roman Giertych na swojej kancelarii

Więcej…

Ostatnio dodane ➡️ WIADOMOŚCI

Taśmy Tuska. Rachoń pyta o ″sukces zespołu″ Giertycha: mówi prawdę? Bo jeśli tak.. 

Więcej…
 
Nowacka chce polskiej szkoły po ukraińsku! Polacy znowu mają płacić za cudze fanaberie? Więcej…

Zadzwonił do córki, by powiedzieć, że zabije żonę i siebie. Nie zdążyła...

Więcej…