Rozpuszcza zakrzepy. Jedz codziennie, by unikać zawału czy zatoru

Zakrzepy stanowią poważne zagrożenie dla zdrowia, a osoby podatne na ich powstawanie powinny szczególnie zadbać o swoje zdrowie. Na obniżenie ryzyka wpływają nie tylko leki, ale także profilaktyka, w tym odpowiednia dieta.

Jakich produktów nie powinno zabraknąć w jadłospisie, by zmniejszyć zagrożenie? Przede wszystkim postaw na czosnek. To świetny dodatek na wsparcie funkcjonowania serca i układu krążenia.
Czosnek słynie ze swoich właściwości, które pomagają obniżać ciśnienie krwi oraz redukują poziom złego cholesterolu LDL. Spożywany regularnie zmniejsza ryzyko wystąpienia zakrzepów krwi i zawału serca. Czytaj dalej ➡

Źródło: zywienie.abczdrowie.pl

Udostepnij.pl ➡️ Subskrybuj na YouTube

Udostepnij.pl - Dlaczego warto nas subskrybować?

Więcej…

Udostepnij.pl ➡️ na YouTube

Zobacz [Wideo] ⬇

🔴🔥 Reparacje? To tylko kamień i cisza po naszej krzywdzie! 🔥

Więcej…

Tyle zarabia Roman Giertych na swojej kancelarii

Więcej…

Ostatnio dodane ➡️ WIADOMOŚCI

Szymon Hołownia potwierdza! Trzecia Droga się rozpada

Więcej…

Unia rozszerza roaming. Ukraina od 2026 roku w sieci bez dodatkowych opłat

Więcej…

Wielkie nazwisko w grze o posadę selekcjonera reprezentacji Polski

Więcej…