Fasolka po francusku smakuje sto razy lepiej niż z bułką tartą i masłem. Nie nadążam z dokładkami

Bonjour! Dzisiaj chcę ci pokazać, że fasolka szparagowa może być podana w inny sposób niż ten, który znamy od lat.

Przepis na francuską wersję tej potrawy zawładnął ostatnio moim domem i kubkami smakowymi rodziny. Polecam ci go z pełną odpowiedzialnością!

Fasolka szparagowa po francusku
Składniki:
500 g fasolki szparagowej,
oliwa z oliwek,
1-2 szalotki,
1 łyżka soku z cytryny,
sól do smaku,
szczypta gałki muszkatołowej,
1/2 pęczka natka pietruszki.
Czytaj dalej ➡

Źródło: pysznosci.pl

Udostepnij.pl ➡️ Subskrybuj na YouTube

Udostepnij.pl - Dlaczego warto nas subskrybować?

Więcej…

Udostepnij.pl ➡️ na YouTube

Zobacz [Wideo] ⬇

🔴🔥 Reparacje? To tylko kamień i cisza po naszej krzywdzie! 🔥

Więcej…

Tyle zarabia Roman Giertych na swojej kancelarii

Więcej…

Ostatnio dodane ➡️ WIADOMOŚCI

Straszył prokuraturą, sam będzie miał problem? Polityk Lewicy proponuje wytoczyć Giertychowi postępowanie 

Więcej…

Bruksela planuje nowy podatek, Tusk mówi „stop”

Więcej…

"Natychmiast". Rosja wzywa Izrael do opamiętania się

Więcej…